Úterý, 14. července 2020, svátek má Karolína

Cocker Joe - Osobnosti

C Joe Cocker

Joe Cocker

Povolání: Zpěvák
Věk: 76 let
Datum narození: 20.05.1944
Znamení: Býk


více

Místo narození: Sheffield, Yorkshire, Anglie



Diskografie

Album
2004 Heart & SoulKoupit CD
2002 Respect Yourself
1999 No Ordinary World
1997 Across From MidnightKoupit CD
1996 OrganicKoupit CD
1994 Have A Little FaithKoupit CD
1992 Night CallsKoupit CD
1989 One Night Of Sin
1987 Unchain My HeartKoupit CD
1986 CockerKoupit CD
1984 Civilized ManKoupit CD
1982 Sheffield Steel
1978 Luxury You Can AffordKoupit CD
1976 Stingray
1975 Jamaica Say You Will
1974 I Can Stand A Little Rain
1970 Mad Dogs & Englishmen
1969 Joe Cocker!
1969 With A Little Help From My Friends

Kompilace
1992 The Best Of Joe Cocker

Live
1992 Joe Cocker live



FILMOGRAFIE

Role ve filmu
2007 Napříč vesmírem (Across the Universe) role: Bum / Pimp / Mad Hippie

Jako skladatel
2010 Světová invaze (Battle Los Angeles)
2010 Gonger 2 - Das Böse kehrt zurück
2010 Iron Man 2
2010 Marmaduk (Marmaduke)
2010 Na sv. Valentýna (Valentine's Day)
2009 ...Sings The Beatles
2009 Late Night with Jimmy Fallon
2007 Napříč vesmírem (Across the Universe)
2007 Memòries de la tele
2007 Skins
2007 Wir sind Kaiser
2006 I Love the '70s: Volume 2
2006 Štěstí na dosah (Pursuit Of Happyness, The)
2006 Torvill & Dean's Dancing on Ice
2005 "20 to 1"
2005 Everybody Hates Chris
2005 Sunday Driver
2005 Zpátky do školy (Underclassman)
2004 Vincentův svět (Entourage)
2004 Grand Theft Auto: San Andreas
2004 Dr. House (House M.D.)
2004 Po krk v extázi (Layer Cake)
2004 Kráčející skála (Walking Tall)
2003 Odložené případy (Cold Case)
2003 High Chaparall
2002 Od dveří ke dveřím (Door to Door)
2002 Party at the Palace: The Queen's Concerts, Buckingham Palace
2002 The Wire
2000 Anke
2000 Hollywood Rocks the Movies: The Early Years (1955-1970)
2000 Šťastná čísla (Lucky Numbers)
2000 Hvězda ze salonu (Meilleur espoir féminin)
1999 Griffinovi (Family Guy)
1999 Boxeři (Play It to the Bone)
1998 Esrim plus
1998 Graceland (Finding Graceland)
1998 Soul Music Festival: Part IV
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast
1996 Neústupný (Mr. Reliable)
1995 En el aire
1994 Přátelé (Friends)
1993 Beavis and Butt-Head
1993 Benny a Joon (Benny & Joon)
1993 Carlitova cesta (Carlito's Way)
1993 Samotář v Seattlu (Sleeplees in Seattle)
1992 Ledové ostří (Cutting Edge, The)
1992 Osobní strážce (The Bodyguard)
1990 Flashing on the Sixties: A Tribal Document
1990 Woodstock: The Lost Performances
1989 Simpsonovi (Simpsons, The)
1988 Durhamští Býci (Bull Durham)
1988 Nelson Mandela 70th Birthday Tribute
1988 The Prince's Trust Rock Gala
1988 Báječná léta (The Wonder Years)
1987 Plný dům (TV seriál) (Full House)
1987 Harry and the Hendersons
1986 Nine 1/2 Weeks
1986 Wildcats
1984 Miami Vice
1984 Učitelé (Teachers)
1983 The 55th Annual Academy Awards
1982 Officer & Gentlemen (An Officer and a Gentleman)
1981 Modern Romance
1975 "Saturday Night Live"
1971 Mad Dogs & Englishmen
1970 Groupies
1970 Woodstock
1969 Music Scene
1961 "The Mike Douglas Show"



Unchain My Heart (1987) Přehrát vše

název jazyk mp3 video přidal
1. One
2. Isolation

Nezařazené Přehrát vše

název jazyk mp3 video přidal
1. You Are So Beautiful Feat. Alex Britti And Pavarot
Texty písní a překlady, které se nacházejí na serveru RadioOnline.cz, jsou chráněny autorskými právy jejich vlastníků a slouží výhradně ke vzdělávacím účelům. Nahlásit protiprávní obsah.